Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 bekend

Netflix heeft bekend gemaakt wanneer Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 gelanceerd wordt. Middels een teaser van het aankomende seizoen deelde de streamingdienst de releasedate van het derde seizoen van de populaire serie. Vanaf 19 mei 2017 is het zover.

Beyonce

In de eerste teaser van het derde seizoen van Kimmy Schmidt wordt een duidelijke knipoog gemaakt naar Beyonce. De zangeres domineerde de afgelopen weken het nieuws, omdat ze zwanger is van een tweeling én omdat ze verschillende Grammy’s won.

De wereldwijd populaire diva bracht vorig jaar het album Lemonade uit en in de teaser is te zien hoe Titus Andromedon zich Beyonce waant. Zo zien we een fragment van Titus op straat, gehuld in een gele jurk en met een honkbalknuppel in zijn hand. Dit herkennen we uit de videoclip van Hold Up van Beyonce.

Unbreakable Kimmy Schmidy seizoen 3 op Netflix

Vanaf 19 mei 2017 gaat Unbreakable Kimmy Schmidt dus verder op Netflix met alweer het derde seizoen. In 2015 werd het eerste seizoen gelanceerd over het wereldvreemde meisje, dat jaren afgezonderd van de wereld leefde in een sekte. Eenmaal vrij gaat ze met al haar naïviteit in de grote stad wonen. Door schade en schande wordt ze wijs en juist dat slaat aan bij de kijker. De hilarische situaties waarin Kimmy keer op keer in terecht komt werken flink op de lachspieren. Vanaf 19 mei worden er in Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen drie nieuwe verhalen toegevoegd aan het bijzondere leven van Kimmy en haar vriend Titus.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?