Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Undercover op Netflix onthuld

Undercover komt al snel op Netflix, zo heeft de streamingdienst bekendgemaakt. De Nederlands-Belgische serie waar de VRT en Netflix een co-productie van hebben gemaakt wordt momenteel in België uitgezonden. Daarna komt Undercover direct naar Netflix.

Bijna overal vanaf mei te zien

Vanaf 3 mei zullen de tien afleveringen van Undercover op Netflix in Nederland te zien zijn. Dit geldt ook voor het grootste deel van de rest van de wereld, maar nog niet voor België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In deze landen zal de serie eerst op lineaire televisie te zien zijn.

Undercover, drugshandel aan de grens

Undercover speelt zich af aan de Nederlands-Belgische grens. Ferry Bouwman, gespeeld door Frank Lammers, is een harde drugscrimineel. Dit wordt in onderstaand aankondigingsfilmpje ook direct op pijnlijke wijze duidelijk. Netflix zet hem neer als de ‘Pablo Escobar van het Zuiden’. Hij regeert met harde hand en is één van de grootste XTC-producenten in de wereld, tot het fout gaat. Twee undercoveragenten wagen zich op zijn territorium, in een poging het leven van Bouwman, via zijn vrouw, te infiltreren en zijn netwerk te sluiten.

Anna Drijver en Elise Schaap

Op vrijdag 3 mei zal het gehele seizoen te zien zijn op Netflix. Tot dat moment zal Netflix ongetwijfeld nog diverse filmpjes lanceren van de hoofdrolspelers. Naast Lammers gaat dit om Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?