Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Velvet Colección seizoen 2 bekend

Goed nieuws vanuit Spanje. De releasedatum van het tweede seizoen van Velvet Colección op Netflix is bekendgemaakt. Vanaf 14 februari kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de spin-off van Velvet. Marta Hazas, hoofdrolspeelster Clara Montesinos, maakte het goede nieuws bekend via Instagram.

Velvet Colección

Velvet Colección is een spin-off van Velvet. De serie speelt zich af in Barcelona aan het einde van de jaren ’60. In de serie worden we meegenomen in het leven van Ana Rivera. Ze heeft de laatste jaren in New York gewoond, maar keert nu terug naar Spanje.

De grote vraag is of het haar samen met haar man Alberto en zoon lukt om een leven op te bouwen in Spanje. Om een goede start te maken, openen ze een nieuwe Velvet fashion store aan de Passeig de Gràcia in Barcelona.

Velvet Colección seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Velvet Colección is vanaf 14 februari 2019 te bekijken bij Netflix. De tien nieuwe afleveringen werden in september 2018 al uitgezonden door #0 en worden op Valentijnsdag in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland. Via onderstaande Instagram-post maakte hoofdrolspeelster Marta Hazas het goede nieuws bekend. Op 11 september 2018 werd overigens bekend dat Velvet Colección nog een derde seizoen krijgt. Dat is ook direct het slotseizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?