Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum White Lines van bedenker La Casa de Papel bekend

White Lines is onderweg naar Netflix. Afkomstig van de makers van The Crown en La Casa de Papel wordt er al lange tijd uitgekeken naar de nieuwe serie en nu is eindelijk de releasedatum bekendgemaakt. Vanaf vrijdag 15 mei kunnen we aan de slag met White Lines.

Bekende makers

Netflix heeft met La Casa de Papel een gigantische Spaanse hit te pakken, maar de maker daarvan (Alex Pina) werkt inmiddels ook exclusief voor Netflix aan andere series. In samenwerking met Andy Harries en Sharon Hughff van Left Bank, het bedrijf achter The Crown, werd in 2018 gestart aan White Lines. Inmiddels is de release daarvan dichterbij dan ooit.

White Lines op Netflix

White Lines wordt op vrijdag 15 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De serie trapt af op het moment dat het lichaam van een legendarische DJ wordt gevonden. Opmerkelijk genoeg is hij echter ruim twintig jaar gelezen mysterieus verdwenen op Ibiza. Om erachter te komen wat er precies is gebeurd, keert zijn zus terug naar het eiland. Dan komt ze in een spannende wereld terecht van dansclubs, leugens en cover-ups. Daarbij blijkt ze ook zelf donkere kanten te hebben.

Netflix heeft tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum ook direct de officiële trailer naar buiten gebracht. Ook weten we wie de cast vormen. De rollen zijn voor Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty, Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) en Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

Bekijk de trailer van White Lines

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?