Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum You seizoen 2 op Netflix bekend

Netflix heeft de releasedatum van You seizoen 2 bekendgemaakt. Op 30 december kunnen we verder met de serie over Joe Goldberg (Penn Badgley). Daarmee kunnen we definitief een streep zetten door de releasedatum van 26 december die eerder werd genoemd.

You

You keert binnenkort terug voor zijn tweede seizoen op Netflix. In het eerste seizoen van de reeks zagen we hoe Joe Goldberg stapelverliefd werd op Guinevere Beck. Al snel veranderde zijn verliefdheid in een obsessie die de schrijfster uiteindelijk fataal wordt. In het tweede seizoen hoopt Joe zijn verleden achter zich te laten en verhuist hij naar Hollywood, Los Angeles.

Daar blijkt al snel dat het verleden hem blijft achtervolgen. Naast Guinevere maakte hij in het eerste seizoen namelijk nog een slachtoffer: Peach. Haar familie rust niet voordat ze weten wat er met Peach is gebeurd. In het altijd drukke Hollywood komt Joe ook een nieuwe liefde tegen.

Releasedatum You seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van You wordt nog dit jaar toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Seizoen 2 bestaat opnieuw uit tien afleveringen die op 30 december in één keer worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Sinds seizoen 2 is You een volledige Netflix Original. Werd seizoen 1 eerst nog uitgezonden bij Lifetime, is de serie voor zijn vervolg definitief verhuisd naar Netflix.