Laatste nieuws over Netflix

Resident Alien gaat door met vierde seizoen

Resident Alien is nog altijd een groot succes in de Verenigde Staten en daarom is nu al het vierde seizoen aangekondigd. Dat wil ook zeggen dat we op Netflix nog een hele tijd door kunnen met deze reeks.

Alien op aarde

Op Netflix is dit voorjaar het eerste seizoen verschenen en de komende jaren zullen we dus nog heel wat afleveringen kunnen verwachten. In Resident Alien maakt een buitenaards wezen genaamd Harry een noodlanding op aarde. De alien neemt de identiteit van een dokter aan en begint een ‘simpel’ leventje te leiden in een kleine stad in de Amerikaanse staat Colorado.

Morele dilemma

Het dreigt allemaal echter een beetje penibel te worden wanneer hij probeert om een lokale moord op te lossen. Bovendien moet hij zien te infiltreren in zijn nieuwe wereld en langzaam begint hij te worstelen met het morele dilemma van zijn geheime missie op aarde. “Zijn mensen het waard om gered te worden?”, vraagt hij zich meer en meer af. Zonder al te veel te verklappen kwam de finale van het derde seizoen als een flinke shock voor veel fans, die dan ook vreesden dat de serie klaar was. Niets is minder waar, want er komt nu dus een vierde seizoen. Wanneer de opnames van start gaan is daarvoor nog onbekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?