Laatste nieuws over Netflix

Resterende afleveringen Suits seizoen 7 in maart op Netflix

Suits seizoen 6

Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt van Suits seizoen 7B. Het eerste deel van het zevende seizoen verscheen in december online bij de streamingdienst. Sindsdien hoorden we echter weinig over de release van de resterende afleveringen. Nu is duidelijk dat Suits op 28 maart verder gaat.

USA Network

Suits is oorspronkelijk afkomstig van USA Network. Die zender kiest ervoor om de seizoenen altijd in twee delen te knippen. Daardoor moeten we ook op Netflix altijd geduld hebben tot het complete seizoen van de reeks verschijnt. In de advocatenserie hebben we de laatste jaren gezien hoe Mike Ross is uitgegroeid tot een briljante advocaat en dat terwijl hij bij de start van zijn carrière keihard heeft gelogen. Met de release van de laatste afleveringen van seizoen 7 nemen we ook afscheid van Mike Ross en Rachel Zane (Meghan Markle).

Suits seizoen 7B op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat we spoedig aan de slag kunnen met de resterende afleveringen van Suits seizoen 7. Vanaf 28 maart worden de laatste zes afleveringen van het seizoen toegevoegd aan het aanbod. Wanneer het achtste en negende seizoen van Suits vervolgens op Netflix verschijnen, is nog niet bekend. Naar verwachting moeten we voor seizoen 8 minimaal wachten tot na de zomer van 2019.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer het tweede deel van Suits seizoen 8 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!