Laatste nieuws over Netflix

Reünie aflevering Too Hot to Handle deze week al te zien

De datingshow Too Hot to Handle heeft heel wat losgemaakt en wist onder meer in Nederland dagenlang de eerste plaats te bezetten op de lijst van meest bekeken titels. Nu komt er een extra aflevering, namelijk een reünie van alle deelnemers.

Extra Hot: The Reunion

De extra aflevering van Too Hot to Handle zal door het leven gaan als Extra Hot: The Reunion. Eerder kreeg Love is Blind ook al een reünie en de documentaire Tiger King deed zo veel stof opwaaien dat hier ook een extra episode van werd gemaakt om te praten met de hoofdpersonen. Net zoals bij Love is Blind zijn de opnames van Too Hot to Handle al een jaar geleden geweest. Er is dus veel gebeurd.

Zijn er nog kandidaten bij elkaar?

Hoe staat het er nu voor met de deelnemers van de datingshow? Hebben ze een relatie, zijn er misschien zelfs wel deelnemers van Too Hot to Handle die nog iets met elkaar hebben? Hoe kijken ze terug op de show en hoe is de respons geweest sinds de release. Dit soort vragen zullen allemaal aan bod komen op vrijdag 8 mei wanneer de reünie zal worden gelanceerd op Netflix.

Datingshow met een twist

In Too Hot to Handle zijn tien internationale deelnemers naar een resort gestuurd. Inzet was om de ware liefde te vinden, alleen er was een opmerkelijke twist. Zodra er enig lichamelijk contact was tussen twee kandidaten ging er geld uit de pot van liefst 100.000 dollar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?