Verwijderalarm

Rick and Morty gaat in zijn geheel verdwijnen van Netflix

Over een kleine maand zullen alle vijf de huidige seizoenen van Rick and Morty verdwijnen van Netflix. De sci-fi animatieserie is zeer populair en gaat nog heel veel seizoenen krijgen. Deze zullen alleen niet op de streamingdienst te zien zijn.

Vijf seizoenen Rick and Morty

Inmiddels is Rick and Morty vijf seizoenen onderweg. De laatste reeksen waren telkens ook razendsnel te zien op Netflix. In de week dat de aflevering in de Verenigde Staten werd uitgezonden verscheen deze vervolgens ook al op de streamingdienst. Dat zal nu dus op gaan houden. In Amerika wordt Rick and Morty uitgezonden op Adult Swim, een zender die valt onder Cartoon Network. HBO Max streamt inmiddels alles van Cartoon Network en ook Rick and Morty. Het lijkt er dan ook op dat deze serie nu exclusief naar HBO Max gaat.

HBO Max en een nieuwe serie

Op 12 augustus zal Rick and Morty worden verwijderd van Netflix. Wil je de serie dus verder kijken zul je de stap naar HBO Max moeten zetten. Daarnaast is er een nieuwe serie van dezelfde makers, Solar Opposites. Deze is dan weer te zien op Disney+, waarvan recent het derde seizoen is begonnen met wekelijkse afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?