Laatste nieuws over Netflix

Rick and Morty seizoen 4 vlak voor kerstdagen op Netflix

Het vierde seizoen van Rick and Morty heeft eindelijk een releasedatum op Netflix in Nederland. De geliefde animatiereeks werd tijdens het derde seizoen wekelijks uitgezonden op Netflix, maar bij de start van het huidige seizoen bleef het stil.

Ideale start van kerstvakantie

Netflix heeft nu bekendgemaakt dat het vierde seizoen van Rick and Morty te zien zal zijn vanaf zondag 22 december. Een ideale start dus voor velen van de kerstvakantie. Tegelijkertijd zorgt de bekendmaking wel voor een aantal vragen.

Hele seizoen of wekelijks?

Het vierde seizoen is namelijk pas een goede maand bezig en het seizoen is eind december dan ook pas halverwege. De vraag is dus of vanaf 22 december de eerste helft van het seizoen te zien zal zijn en begin 2020 vervolgens de resterende afleveringen óf dat vanaf 22 december er wekelijkse afleveringen te zien zullen zijn van Rick and Morty.

Rick and Morty nog jaren door

Feit is in ieder geval dat we nog een flinke tijd kunnen genieten van Rick and Morty. De gestoorde professor Rick en zijn sullige kleinzoon Morty kregen na het derde seizoen te horen dat er nog minimaal zeventig (!) afleveringen gemaakt zouden worden. Dat wil zeggen dat er op zijn minst zeven seizoenen verschijnen van de reeks. Alle seizoenen hebben tot dusver namelijk uit tien episodes bestaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?