Laatste nieuws over Netflix

Rick and Morty weer wekelijks te zien op Netflix

De tweede helft van het vierde seizoen van Rick and Morty zal weer wekelijks te zien zijn op Netflix. Dit was bij eerdere seizoenen ook al het geval, maar voor de eerste episodes van het vierde seizoen moesten we lang wachten. Dat is nu dus niet meer het geval.

Rick and Morty geknipt

Het vierde seizoen van Rick and Morty is door de makers in twee delen geknipt. De eerste vijf afleveringen kwamen in december op Netflix, vlak nadat deze waren uitgezonden in de Verenigde Staten. Het volledige seizoen bevat tien episodes en de vijf resterende zullen vanaf 3 mei wekelijks worden uitgezonden in de Verenigde Staten.

Never Ricking Morty

Met een week vertraging zullen de afleveringen van Rick and Morty ook op Netflix in Nederland te zien zijn. Aflevering 6, Never Ricking Morty, zal op zondag 10 mei kunnen wij gaan kijken naar de nieuwe avonturen van het tweetal. Zondag 7 juni zal zodoende het slotstuk online staan.

Zeker 100 afleveringen

Het is nu al zeker dat we nog een aantal jaar door kunnen met Rick and Morty. In 2018 tekenden de bedenkers Dan Harmon en Justin Roiland een contract voor liefst zeventig afleveringen. Daarmee komt de show op zeker 100 afleveringen uit, terwijl er ná het huidige vierde seizoen pas 41 afleveringen zijn verschenen. Het begon van het vijfde seizoen wordt eind 2020 verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?