Laatste nieuws over Netflix

Ricky Gervais werkt aan tweede seizoen van After Life

Het eerste seizoen van After Life is uitstekend ontvangen. Ricky Gervais, de maker van de serie, is onder de indruk van de response op het eerste seizoen. Hij heeft via Twitter laten weten dat hij begonnen is met een tweede seizoen van de zwarte komedieserie.

After Life

Het eerste seizoen werd in maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix en kan bij IMDb al rekenen op een score van 8.6. In After Life speelt Ricky Gervais zelf de hoofdrol van Tony. Als zijn vrouw plotseling overlijdt, heeft zij de hoop dat hij een ‘good guy’ blijft. Het overlijden zorgt er echter voor dat Tony verandert in een norse man die iedereen om hem heen op afstand probeert te houden.

Ricky Gervais werkt aan tweede seizoen van After Life

Ricky Gervais heeft op woensdag via Twitter laten weten onder de indruk te zijn van de reacties die hij heeft mogen ontvangen. “Ik heb nog nooit zo’n reactie ontvangen. De reviews waren geweldig, maar de response van de kijkers waren ongelooflijk en dat betekent heel veel voor me.”

“Jullie zijn de beste fans ter wereld. Oh, en ik ben begonnen met het schrijven van seizoen 2.” Het is nog onduidelijk wanneer we dat tweede seizoen mogen verwachten. Wil je direct op de hoogte gebracht worden als After Life seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?