Laatste nieuws over Netflix

Riverdale, Dynasty en Arrowverse-series allemaal verlengd

The CW heeft een hele grote aankondiging gedaan, want er zijn door de Amerikaanse zender veel series verlengd. Daarbij zeven van de acht series die op Netflix wekelijks te zien zijn. Riverdale en Dynasty keren terug voor een volgend seizoen en ook alle Arrowverse series krijgen een nieuw seizoen. Eén grote productie moet nog wachten: The 100.

Arrow voert de DC-manschappen aan

Arrow gaat in het najaar al een achtste seizoen krijgen en is daarmee nog altijd de aanvoerder van de DC-series. De grondlegger van Arrowverse ziet alle andere series ook verlengd worden, waardoor er ook in het seizoen 2019-2020 weer een crossover mag worden verwacht. The Flash gaat op voor seizoen 6, Supergirl en Legends of Tomorrow voor seizoen 5. Black Lightning is eveneens een DC-serie, maar vooralsnog maakt het nog geen onderdeel uit van Arrowverse. Ook deze serie is wel verlengd voor een derde seizoen.

Riverdale en Dynasty gaan hand in hand

Riverdale en Dynasty zijn twee series die niet verbonden zijn aan DC, maar wel zeer succesvol. Riverdale gaat in het najaar op voor een vierde seizoen en de Archie Comics kent nog lang geen rem. Met Sabrina is er op Netflix al een spin-off en The CW kondigde zelf onlangs ook al een spin-off aan. De reboot Dynasty blijkt een voltreffer en krijgt een derde seizoen.

The 100 moet nog even wachten

Eén van de series van The CW waar nog geen besluit over is gevallen is The 100. Deze serie zal pas in april gaan beginnen met het nieuwe seizoen en net zoals vorig jaar wordt er door de zender gewacht hoe de eerste afleveringen worden ontvangen. De verwachting is dat er in mei een besluit valt of The 100 een zevende seizoen zal krijgen. Crazy Ex-Girlfriend en Jane the Virgin zijn momenteel bezig aan hun laatste seizoen, hiervan was al langer bekend dat er geen vervolg meer komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?