Laatste nieuws over Netflix

Riverdale, Dynasty en DC-series krijgen nieuw seizoen

The CW heeft in één keer zeven series verlengd die bij ons op Netflix wekelijks te zien zijn. Het gaat om Arrow, Black Lightning, Crazy Ex-Girlfriend, Legends of Tomorrow, Dynasty, The Flash, Riverdale en Supergirl. Ook Jane the Virgin krijgt een nieuw seizoen, deze serie loopt op Netflix alleen een aantal seizoenen achter.

Deal The CW en Netflix groot succes

De afgelopen jaren is de deal tussen The CW en Netflix steeds groter geworden. Het begon ermee dat de streamingdienst series van de Amerikaanse zender aan het aanbod kon toevoegen, inmiddels is het zover dat afleveringen van serie vaak de dag na de uitzending in de Verenigde Staten al bij ons aan het aanbod wordt toegevoegd. Het komende jaar zal het dus druk blijven met series van The CW.

Riverdale en Dynasty zijn voltreffers

In januari 2017 werd Riverdale aangekondigd als de ‘nieuwe Pretty Little Liars’. Al is de inhoud volledig anders, toch is de serie net zo verslavend gebleken. Momenteel wordt er toegewerkt naar het slot van het tweede seizoen en we kunnen ons dus al opmaken voor een derde seizoen. Afgelopen najaar werd Dynasty teruggebracht op televisie. Deze dramaserie uit de jaren tachtig werd eveneens goed ontvangen. Het eerste seizoen werd al vrij snel verlengd en nu komt er dus ook een tweede seizoen.

Laatste seizoen voor Crazy Ex-Girlfriend

Crazy Ex-Girlfriend is qua The CW-serie een buitenbeentje. Deze komedieserie waar muziek een grote rol speelt blijkt wel net zo aanstekelijk en krijgt een vierde seizoen. Wel blijkt dit het laatste seizoen te zijn, zo heeft hoofdrolspeelster Rachel Bloom bekendgemaakt.

DC-series met Arrowverse blijven doorgaan

The CW draait vooral op DC-series. Dit begon met Arrow waarvan al een zevende seizoen zal komen. De Arrowverse, series die in dezelfde wereld afspelen en daardoor inmiddels ook crossovers hebben gehad, blijft druk. Legends of Tomorrow, The Flash en Supergirl keren in het najaar terug met een nieuw seizoen. Sinds dit kalenderjaar is er van DC ook Black Lightning. Voorlopig maakt deze serie nog geen onderdeel uit van Arrowverse, al wordt daar soms wel stiekem naar gehint. Ook van Black Lightning komen er meer episodes, want het tweede seizoen is besteld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?