Laatste nieuws over Netflix

Riverdale, Dynasty en The Flash gaan pas in 2021 verder

De eerste grote gevolgen van de coronacrisis in serieland zijn zichtbaar. The CW heeft het schema bekendgemaakt voor het najaar. Daar hadden normaal gesproken series zoals Riverdale, Dynasty en The Flash opgestaan. Deze ontbreken allemaal en gaan pas weer in 2021 van start!

Groot gat door corona

De huidige seizoenen van de diverse series van The CW werden al ingekort, omdat de opnames van de laatste afleveringen niet meer konden worden afgerond. Er was lang de gedachte dat deze episodes in het najaar vóór de start van de nieuwe seizoenen geplakt kon worden. De realiteit blijkt anders. De producties liggen namelijk dermate lang stil dat The CW rigoureuze maatregel heeft moeten nemen.

Riverdale in januari 2021 pas terug

In het najaar zal dan ook geen enkele serie te zien zijn die in Nederland op Netflix verschijnt. Vanaf januari 2021 gaan de grote series weer verder. Dat geldt voor Riverdale en de DC-series Black Lightning en The Flash. Ook de nieuwe DC-reeks Superman & Lois gaat dan van start, net zoals een nieuw seizoen van onder meer Batwoman en Legacies. Hiervan is vooralsnog geen bericht dat deze op Netflix gaan verschijnen.

Supergirl, Dynasty en Legends of Tomorrow

De echte dreun komt voor de fans van de series Supergirl, Dynasty en Legends of Tomorrow. Deze zullen allemaal pas in het voorjaar van 2021 beginnen en daardoor liggen deze zowat een jaar stil. De enige voor wie dat goed uit zal komen is Melissa Benoist. De hoofdactrice van Supergirl is namelijk zwanger.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?