Laatste nieuws over Netflix

Riverdale en The Flash keren pas in april terug

Riverdale The Flash

Voor fans van Riverdale, The Flash en DC Legends of Tomorrow is er de komende weken geen mogelijkheid om door te kijken. De uitzendingen in de Verenigde Staten bij The CW liggen stil, waardoor ook op Netflix er geen nieuwe afleveringen verschijnen.

Geplande pauze

In tegenstelling tot veel andere producties heeft dit niets te maken met het coronavirus. Er was al een korte break ingepland door The CW, die nu samenvalt met alle onrust. De kans bestaat wel dat de break langer wordt dan gepland, want inmiddels zijn de opnames van Riverdale stilgelegd.

Kleine maand wachten

Aflevering 16 van het vierde seizoen van Riverdale verscheen op 12 maart op Netflix. Aflevering 17 – met de titel Wicked Little Town – staat pas geprogrammeerd voor 9 april. Het wordt dus een kleine maand wachten op het vervolg.

➡ Dit is het uitzendschema van Riverdale seizoen 4

DC-series

Ook voor The Flash is er een onderbreking. Deze week verschijnt nog de vijftiende aflevering, daarna is het eveneens wachten tot 9 april voor aflevering 16. Daarna volgt er voor The Flash geen pauze meer tot het einde van het seizoen. Dit geldt ook voor DC Legends of Tomorrow. Aflevering 8 komt op 19 maart, aflevering 9 (Zari, Not Zari) verschijnt pas op 9 april. Supergirl is opvallend genoeg de enige serie zonder onderbreking. Deze reeks gaat nu door, alleen is het wel de vraag hoe dat na de zomer gaat. Supergirl is namelijk zwanger!

Het uitzendschema van The Flash

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?