Laatste nieuws over Netflix

Riverdale en The Flash verlengd voor mogelijke finaleseizoenen

Riverdale en The Flash zijn twee van de zeven series die door The CW vroegtijdig zijn verlengd. Goed nieuws dus voor de fans van deze twee reeksen, die ook komend najaar door zullen draaien. Maar mogelijk is dat wel het slotstuk.

The Flash: seizoen 9!

Door de verlenging van The Flash gaat deze DC-serie al op voor het negende seizoen. Daarmee is de reeks waar het allemaal mee begon ingehaald. Arrow stopte na acht seizoenen, vooral doordat de hoofdrolspeler er wel klaar mee was. Het heeft er alle schijn van dat The Flash hetzelfde pad gaat bewandelen. Grant Gustin tekende onlangs een nieuw contract, waardoor het negende seizoen mogelijk werd. Bronnen melden echter wel aan The Hollywood Reporter dat het om het finaleseizoen zou gaan. De makers krijgen hierdoor de kans om het verhaal goed af te ronden.

Riverdale vliegt naar zevende seizoen

Voor Riverdale staat de teller ook alweer op zeven seizoenen. Het zesde seizoen is afgelopen week hervat en loopt tot aan de zomer. In het najaar zal vervolgens het zevende seizoen van start gaan. Hiervan is niet bekend of dit het laatste seizoen zal worden, maar er zijn wel aanwijzingen dat dit het geval is. Zo gaf actrice Lili Reinhart (Betty Cooper in de serie) recent aan dat ze verwacht dat het zevende seizoen het laatste zal zijn.

Andere series in onzekerheid

De Amerikaanse zender The CW verlengde dus zeven series, maar daardoor zijn er nog twaalf series in onzekerheid. Het is dan ook nog niet zeker of DC Legends of Tomorrow in het najaar zal terugkeren, net zoals de dramaserie Dynasty. Deze twee reeksen zijn in Nederland op Netflix te zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?