Laatste nieuws over Netflix

Riverdale en The Flash zijn begonnen aan lange winterslaap

Riverdale en The Flash zijn pas weer een maand onderweg in het nieuwe seizoen, toch liggen de series nu lange tijd stil. Riverdale seizoen 6 en The Flash seizoen 8 zijn namelijk toe aan een winterslaap, die duurt tot in maart!

Rare seizoenen met specials

Voor allebei de series gaat op dat er door de pandemie een aantal rare seizoenen zijn afgedraaid. In het voorjaar van 2020 werden de seizoenen voortijdig afgerond, waarop de nieuwe seizoenen een klein jaar op zich lieten wachten. Om alles weer normaal te laten lopen hadden de makers nu een creatieve oplossing bedacht. Beide series hebben nu een special gehad van vijf afleveringen, waarop in het voorjaar het seizoen verder gaat. Daarmee moet alles weer genormaliseerd worden, zodat in het najaar van 2022 de oorspronkelijke kalenders weer kunnen gaan draaien.

Riverdale seizoen 6 met Sabrina

De afgelopen vijf weken was er een special te zien van Riverdale. Eén van de bijzonderheden was dat Sabrina haar intrede deed, nadat ze de afgelopen jaren haar eigen serie had. De zesde aflevering staat gepland om in Nederland op 7 maart te verschijnen op Netflix.

Volledige uitzendschema Riverdale seizoen 6

The Flash in Armageddon

Voor The Flash ging hetzelfde op. Vijf weken lang was er een special te zien onder de titel Armageddon. Nu gaat de razendsnelle superheld in een diepe winterslaap, maar dat geeft de makers vooral de kans om flink door te werken aan nieuwe afleveringen. De eerstvolgende zal op 11 maart 2022 op Netflix verschijnen.

Volledige uitzendschema The Flash seizoen 8

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?