Laatste nieuws over Netflix

Riverdale krijgt nu dan toch Chilling Adventures of Sabrina crossover

We hebben er even op moeten wachten, maar het gaat nu dan toch echt gebeuren. Kiernan Shipka, beter bekend als Sabrina Spellman, krijgt met Chilling Adventures of Sabrina haar crossover in Riverdale. Shipka kruipt binnenkort opnieuw in de huid van Sabrina voor nieuwe afleveringen van Riverdale. Dat werd na de lancering van de seizoensfinale van seizoen 5 bekendgemaakt door showrunner Roberot Aguirre-Sacasa.

Sabrina

Riverdale kreeg in 2018 een spin-off op Netflix met Chilling Adventures of Sabrina. De serie kreeg uiteindelijk vier seizoenen waarna in 2020 de stekker uit de reeks werd getrokken. Toch blijkt er nog geen afscheid genomen te zijn van het karakter van Shipka, want Sabrina gaat een bezoekje brengen aan Riverdale.

“We hebben het al sinds seizoen 1 over een bezoekje dat Sabrina gaat brengen aan Riverdale. Het is leuk om te weten dat dit eindelijk gebeurt, als onderdeel van ons speciale ‘Riverdale-evenement'”, vertelde Aguirre-Sacasa. Daarmee doelde de showrunner op een vijf-afleveringen tellende evenement waar seizoen 6 van Riverdale mee van start gaat.

Cheryl

Sabrina komt naar Riverdale om Cheryl een handje te helpen. “Iedereen op de set werd gek – ik denk dat fans dat ook zullen hebben. Het is heel leuk en speciaal”, aldus de showrunner. De crossover zal in de vierde aflevering van Riverdale seizoen 6 plaatsvinden. De aflevering heet ‘The Witching Hour(s)”. Het wordt interessant om te zien hoe de crossover precies plaats gaat vinden. Kijkers van Chilling Adventures of Sabrina kennen tenslotte het slot van Sabrina.

Riverdale seizoen 6 op Netflix

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot Riverdale seizoen 6 op Netflix verschijnt. Het zesde seizoen trapt af met een vijf-afleveringen evenement dat op dinsdag 16 november van start gaat bij The CW. De eerste aflevering van seizoen 6 wordt dan ook die woensdag of donderdag op Netflix verwacht.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Riverdale seizoen 6 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?