Laatste nieuws over Netflix

Riverdale ligt nog langer stil dan eerder gemeld

De terugkeer van Riverdale laat nog langer op zich wachten dan eerder gedacht. De serie van The CW heeft te maken met een midseason-break waarvan gedacht werd dat hij in juli voorbij zou zijn. Dat is echter niet het geval. We zullen tot in augustus moeten wachten tot Riverdale terugkeert voor nieuwe afleveringen.

Volwassen

Het vijfde seizoen van Riverdale begon met de drie afleveringen die we nog tegoed hadden van seizoen 4. Na die episodes is Riverdale in een tijdsprong terecht gekomen van liefst zeven jaar. Het afstuderen hebben Archie, Veronica, Jughead en Betty inmiddels al lange tijd achter de rug, maar nu komen ze opnieuw terug naar Riverdale. Hoe het verhaal na de midseason-break verder gaat, komen we pas over een aantal maanden te weten. “Je hebt nog tot 12 augustus om te voorspellen wat voor plottwists de schrijvers nu weer voor je in petto hebben”, plaatste Netflix online.

Riverdale seizoen 5 in augustus verder

Het vijfde seizoen van Riverdale komt dus pas op 12 augustus 2021 terug voor gloednieuwe afleveringen. Daarmee duurt de midseason-break veel langer dan eerder gedacht. De serie ligt tenslotte al stil sinds april.

Inmiddels zijn de eerste tien afleveringen van Riverdale seizoen 5 te bekijken op Netflix. Vanaf 12 augustus mogen we de resterende negen afleveringen op Netflix verwachten. Gezien de streamingdienst echter afhankelijk is van het uitzendschema van The CW, valt het niet uit te sluiten dat de serie tussendoor opnieuw een week of een paar weken stil zal liggen. Houd dan ook het uitzendschema van Riverdale seizoen 5 in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn wanneer wel en geen nieuwe afleveringen van Riverdale verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?