Laatste nieuws over Netflix

Riverdale-maker aan de slag met Pretty Little Liars reboot

Pretty Little Liars Netflix 7x20

Pretty Little Liars krijgt een reboot. Variety heeft bekendgemaakt dat de serie nieuw leven in geblazen gaat worden. De ontwikkeling van de nieuwe serie bevindt zich nog in een beginfase bij Warner Bros. TV. Roberto Aguirre-Sacasa, bekend als maker van Riverdale, gaat met de serie aan de slag.

Riverdale

Roberto Aguirre-Sacasa gaat bezig met het ontwikkelen van de potentiële reboot onder zijn deal met WBTV. Gina Girolamo en Leslie Morgenstein van Alloy Entertainment gaan aan de slag als uitvoerend producent. Meer informatie omtrent het plot en andere details worden tot op heden streng geheim gehouden.

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars ging op 8 juni 2010 van start. Uiteindelijk liep de serie zeven seizoenen toen de reeks in 2017 ten einde kwam. Het totaal aantal afleveringen kwam op liefst 150 neer. De serie hield veel kijkers in zijn greep omdat het de grote vraag was wie de mysterieuze ‘A.’ was. Op dit moment is het nog niet bekend of I. Marlene King, de maker van de originele serie, betrokken raakt bij de reboot.

Spin-offs

Pretty Little Liars kreeg de afgelopen jaren ook al twee spin-offs. Zowel Pretty Little Liars: The Perfectionist als Ravenswood werden echter na één seizoen geannuleerd. Hoe dat zal gaan met een eventuele reboot, is nog maar de vraag. Ook is het nog niet duidelijk waar de serie ondergebracht zal worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?