Laatste nieuws over Netflix

Riverdale seizoen 4 flink korter door uitbraak coronavirus

Het einde van het vierde seizoen van Riverdale komt eerder dan gedacht. De schrijvers van de serie hebben laten weten dat er nog twee nieuwe afleveringen verschijnen en dat het seizoen dan ten einde komt. Dat heeft alles te maken met de uitbraak vanhet coronavirus.

Coronavirus

Het coronavirus heeft flink wat roet in het eten gegooid voor de planning van Riverdale. Op het moment dat de opnames van het vierde seizoen nog in volle gang waren, werden de opnames stilgelegd omdat één van de betrokkenen bij de serie besmet raakte met het coronavirus. Sindsdien kon de productie nog niet weer hervat worden en dat heeft nu gevolgen voor de rest van seizoen 4.

Seizoen flink ingekort

Zo blijkt het vierde seizoen van Riverdale flink ingekort te worden. Het was de bedoeling dat seizoen 4 net als de afgelopen twee seizoenen zou bestaan uit 22 afleveringen, maar dat gaat niet meer lukken. Het seizoen is dan ook ingekort tot negentien afleveringen. Dat betekent dat we dit seizoen nog twee afleveringen mogen verwachten.

Die laatste twee afleveringen lijken in de komende weken te verschijnen. Aflevering achttien staat gepland voor een release op 30 april op Netflix en de slotaflevering op 7 mei. Met het einde van het vierde seizoen van Riverdale wordt ook afscheid genomen van Skeet Ulrich (FP Jones) en Marisol Nichols (Hermione Lodge).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?