Laatste nieuws over Netflix

Riverdale seizoen 5: Deze choquerende onthullingen zijn al bekend

Het vijfde seizoen van Riverdale gaat er wat anders uitzien dan we tot op heden gewend waren. Zo werd eerder al eens bekend dat we te maken zouden krijgen met een tijdsprong en inmiddels is duidelijk dat die tijdsprong een periode van vijf jaar gaat zijn. Mede door die tijdsprong is ook duidelijk geworden dat er binnen de relaties van de jongeren heel wat gaat veranderen.

Start seizoen 5

Voordat we meer vertellen over de choquerende onthullingen die al bekend zijn, is het goed om even te weten waar we zijn gebleven met Riverdale. De laatste drie afleveringen van het vierde seizoen konden eerder niet worden opgenomen, waardoor seizoen 5 daar op donderdag 21 januari mee begint. Dat betekent dat we in seizoen 5 eerst worden meegenomen naar het eindgala van Veronica, Archie, Betty en Jughead. Pas daarna gaat het vijfde seizoen echt van start.

Let op: dit bericht bevat spoilers.

Getrouwd

Na de tijdsprong in Riverdale zijn er ineens verschillende nieuwe relaties. Zo blijkt Veronica getrouwd. Niet met Archie, maar met ene Chad Gekko. Een onbekende naam voor wie alleen Riverdale gezien heeft, maar een naam die wel een belletje doet rinkelen bij kijkers van Katy Keene. Daar had hij namelijk een rol in twee afleveringen. In Katy Keene werd de rol van Chad vertolkt door Pepper Plant. Voor de rol in Riverdale wordt een nieuwe acteur gecast.

Relatiebreuk

Veronica is echter niet de enige die na de tijdsprong een nieuwe liefde heeft. Ook Jughead en Betty blijken niet meer samen, want Jughead krijgt een nieuwe vriendin. Riverdale zoekt momenteel naar een geschikte actrice die de rol van Jessica kan vervullen. Hun relatie verloopt echter niet helemaal vlekkeloos, want Jessica begint steeds meer te merken dat zij niet zo belangrijk is voor Jughead als het boek dat hij niet schrijft.

Archie en Betty

Hoe zit het dan met Archie en Betty? Daar is nog niets over bekendgemaakt. In de zoektocht naar castleden wordt ook nog niet gezocht naar partners voor hen. Dat zou kunnen betekenen dat Betty en Archie samen zijn gekomen, maar of dat echt zo is is niet duidelijk. Wel blijkt dat Archie aan de slag is gegaan met zijn militaire ambities. Seizoen 5 gaat in januari 2021 van start bij The CW en Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?