Laatste nieuws over Netflix

Riverdale seizoen 6 en The Flash seizoen 8 in november naar Netflix

Riverdale en The Flash keren in november terug voor nieuwe seizoenen. Alhoewel we momenteel nog wachten op het resterende deel van Riverdale seizoen 5 en het zevende seizoen van The Flash nog in volle gang is, is nu al duidelijk dat beide series in november voorzien worden van nieuwe seizoenen. Beide series krijgen echter wel een bijzondere start van het nieuwe seizoen.

Vijf speciale afleveringen

The CW heeft ervoor gekozen om Riverdale seizoen 6 en The Flash seizoen 8 af te trappen met een ‘speciaal vijf-afleveringen evenement’. In het geval van The Flash gaat het om vijf afleveringen die crossovers met andere Arrowverse karakters zullen hebben. “We hebben het over superhelden van de CWverse die samen zullen komen in individuele afleveringen. Het zal niet helemaal een crossover zijn, maar het krijgt een crossover gevoel.” Wat de afleveringen voor Riverdale betekenen, is nog niet bekend. Later zal showrunner Roberto Aguirre-Sacasa daar meer bekend over maken.

In volle gang

Momenteel zijn de uitzendingen van zowel The Flash als Riverdale nog in volle gang. Terwijl The Flash nog zes afleveringen heeft te gaan tot het einde van het seizoen, ligt het vijfde seizoen van Riverdale al maandenlang stil. Vanaf augustus gaat het vijfde seizoen van Riverdale verder bij zowel The CW als Netflix en mogen we ook de negen resterende afleveringen van het seizoen verwachten. Daardoor zal het gat tussen seizoen 5 en seizoen 6 dit jaar niet lang zijn.

Riverdale seizoen 6 en The Flash seizoen 8 op Netflix

Door een samenwerking van The CW met Netflix worden nieuwe afleveringen van Riverdale en The Flash opnieuw razendsnel op Netflix verwacht. Gezien het vijf-afleveringen evenement voor beide series op 16 november van start gaat, verwachten we die afleveringen nog in dezelfde week op Netflix. Doordat Riverdale niet langer wordt uitgezonden op de woensdag bij The CW, maar verhuisd is naar de dinsdag. Is het de vraag of Netflix de nieuwe afleveringen voortaan ook op de woensdag lanceert of dat het vasthoudt aan de donderdag.

Zodra het speciale evenement is afgelopen, verwachten we dat de seizoenen vanaf januari helemaal van start gaan. Vanaf volgend jaar lijken beide series vervolgens terug te keren naar hun oude schema waarbij nieuwe seizoenen in oktober van start gaan. Dat was nu lastig vanwege de coronaperikelen.

Uitzendschema’s Riverdale seizoen 5 en The Flash seizoen 7

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?