Laatste nieuws over Netflix

Riverdale seizoen 6 mét Sabrina heeft startdatum te pakken

Het zesde seizoen van Riverdale zal opnieuw wekelijks te zien zijn op Netflix. Het vijfde seizoen is recent afgerond, maar lang wachten is er dit keer niet bij. Doordat de reeks lang stil lag vanwege de coronapandemie volgen de seizoenen elkaar momenteel bijna naadloos op.

Nieuwe dag van uitzenden

De intentie is dat Riverdale seizoen 6 weer een normaal seizoen zal worden, dat loopt van het najaar tot diep in het voorjaar. De start is een maand later dan gebruikelijk, maar voor de rest zal er weinig nieuws onder de zon zijn. Behalve dat de dag van uitzenden gaat veranderen. Riverdale verscheen altijd op donderdag op Netflix, maar dit zal woensdag gaan worden. Met als vertrekpunt woensdag 17 november.

Sabrina verschijnt in Riverdale

Eén interessante ontwikkeling over Riverdale seizoen 6 werd recent al bekend. Sabrina Spellman zal namelijk haar entree gaan maken. De teenage witch had een eigen serie op Netflix met Chilling Adventures of Sabrina. Deze serie is afgerond, waarop ze nu een rol krijgt in Riverdale. Haar verhaal speelt zich namelijk in hetzelfde universum af en zo kan ze moeiteloos overvliegen binnen de Archie Comics. Een trailer voor het nieuwe seizoen is nog niet verschenen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?