Laatste nieuws over Netflix

Riverdale spin-off Katy Keene officieel besteld

The CW heeft een seizoen besteld van Katy Keene. Onlangs werd al bekend dat de zender een pilot-aflevering had besteld van de spin-off van Riverdale. Die aflevering is zo in de smaak gevallen dat The CW nu besloten heeft een compleet seizoen te bestellen van Katy Keene.

Katy Keene

Katy Keene is één van de personages die afkomstig is uit de Archie Comics. De serie vertelt het verhaal van vier karakters, waaronder Katy Keene, in de twintig die hun dromen najagen in New York City. Ze doen er alles aan om het maken op Broadway. Eerder werd al duidelijk dat Josie McCoy een grote rol speelt in de spin-off. Zij verliet Riverdale al om op tournee te gaan met haar vader. Alles wijst er nu op dat Josie op die manier uit de serie is geschreven om aan de slag te kunnen met Katy Keene.

Ook achter de schermen van Katy Keene zien we bekende gezichten uit Riverdale. Roberto Aguirre-Sacasa en Michael Grassi werken samen aan het script, terwijl Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater zijn aangesteld als de uitvoerend producenten.

Katy Keene ook op Netflix?

Het is nog niet duidelijk of we Katy Keene in de toekomst ook op Netflix mogen verwachten. Door een samenwerking tussen The CW en Netflix kunnen we razendsnel kijken naar nieuwe afleveringen van Riverdale. Het is alleen de vraag of het Netflix lukt om zo’n deal ook te maken voor Katy Keene. Mocht dat lukken, dan lijken we net als bij Riverdale binnen 24 uur na de release in de Verenigde Staten ook in Nederland aan de slag te kunnen met nieuwe afleveringen.

Wil jij als eerste weten of en wanneer Katy Keene naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?