Laatste nieuws over Netflix

Riverdale-ster Lili Reinhart in nieuwe Netflix-film Look Both Ways

Lili Reinhart is binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-film. De actrice is vooral bekend vanwege haar rol als Betty Cooper in Riverdale, maar vanaf 17 augustus mag ze ook Look Both Ways toevoegen aan haar CV. Daarin vertolkt ze de hoofdrol en kruipt ze in de huid van Natalie. De officiële trailer is inmiddels vrijgegeven en daarin zien we alvast een glimp van wat we mogen verwachten.

Andere keuzes

De synopsis van Look Both Ways luidt als volgt: “Heb je je ooit afgevraagd hoe je leven eruit zou zien als je compleet andere keuzes zou maken?” Dat ontdekken we voor Natalie in deze nieuwe romantische film. Op de avond van Natalie’s afstuderen splitst haar leven zich in twee verschillende werkelijkheden: één waarin ze zwanger raakt en in haar geboortestad blijft, en een andere waarin ze niet zwanger raakt en naar Los Angeles verhuist. Op beide wegen ervaart Natalie levensveranderende liefde, jaagt ze haar droomcarrière als kunstenares na en herontdekt ze zichzelf.

Look Both Ways op Netflix

Het wachten op Look Both Ways is bijna voorbij. De film staat op 17 augustus op Netflix en om liefhebbers alvast warm te laten draaien voor de nieuwe film, is nu ook de trailer gelanceerd. Andere castleden voor de film zijn Danny Ramirez, David Corenswet, Aisha Dee, Andrea Savage, Luke Wilson en Nia Long. Hieronder bekijk je de trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?