Laatste nieuws over Netflix

Riverdale-ster verwacht seizoen 7 als slotseizoen

Lili Reinhart, beter bekend als Betty Cooper uit Riverdale, heeft het idee dat Riverdale bijna ten einde komt. De actrice heeft het idee dat mocht de serie nog een zevende seizoen krijgen, dat dat ook meteen het laatste seizoen van de serie gaat worden. Dat gaf ze te kennen tijdens een Instagram Live.

Hopen

Reinhart liet tijdens de Instagram Live weten dat de cast hoopt op een zevende seizoen. Mocht die er komen, dan wordt dat volgens haar waarschijnlijk het laatste seizoen. Ondanks dat Reinhart een belangrijke rol heeft in de serie, wil dat nog niet zeggen dat de serie dan ook echt ten einde komt. Tot op heden hebben zowel The CW als showrunner Roberto Aguirre-Sacasa nog niets laten weten over het einde van de serie.

Komt er een zevende seizoen van Riverdale?

Of er een zevende seizoen komt van Riverdale, is nu dan ook zeer de vraag. De serie is tot op heden nog niet vernieuwd. Mocht dat gaan gebeuren, dan lijkt Riverdale eind 2022 terug te zijn voor seizoen. Normaal gezien maakt The CW al vroeg in een seizoen bekend of er een nieuw seizoen wordt besteld. Voor nu is dat nog niet gebeurd, maar ook voor andere The CW-series is er nog geen duidelijkheid gekomen. Ongetwijfeld wordt daar spoedig meer over bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?