Laatste nieuws over Netflix

Riverdale verlengd voor een vijfde seizoen

Riverdale gaat voorlopig nog even door. The CW heeft namelijk bekendgemaakt dat de serie is verlengd voor een vijfde seizoen. Daarvoor hoefde het vierde seizoen niet eens te worden afgewacht, die is momenteel op winterbreak.

Succesvolle reeks

Bij de start van Riverdale werd er al veel van de serie verwacht, het werd zelfs getipt als opvolger van Pretty Little Liars. Of het die hoge verwachtingen heeft waargemaakt is lastig, feit is wel dat de reeks heel snel geliefd werd. Inmiddels heeft de serie ook flink wat moeten overwinnen, zoals het overlijden van acteur Luke Perry. Het begin van het vierde seizoen werd aan hem opgedragen met een speciale aflevering.

Seizoen 5 Riverdale op komst

Halverwege het vierde seizoen is Riverdale verlengd met een vijfde seizoen. De verwachting is dat deze in september of oktober 2020 zal beginnen. Het huidige vierde seizoen gaat binnen een paar weken alweer verder. Ondertussen worden er ook diverse series rondom Riverdale gemaakt. Zo heeft Netflix de reeks Chilling Adventures of Sabrina, waar deze maand nog het derde deel van verschijnt. Katy Keene is een nieuwe spin-off van The CW. Deze serie zal in februari pas debuteren, maar heeft nu al wel dertien extra afleveringen gekregen. Het is op dit moment nog niet duidelijk of Katy Keene ook naar Netflix komt.

Lees ook: Dynasty verlengd, wachten op seizoen 3 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?