Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Romantische dramaserie Bridgerton van Shonda Rhimes wordt kerstcadeau

De eerste serie van Shonda Rhimes’ Shondaland is onderweg naar Netflix. Als kerstcadeau kunnen we vanaf 25 december aan de slag met een nieuwe romantische dramareeks. Alle afleveringen worden op eerste kerstdag in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Bridgerton

De nieuwe romantische dramaserie Bridgerton vertelt het verhaal van Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor). Zij is de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie en ze heeft een grote droom: in de voetsporen treden van haar ouders en de ware liefde vinden. Ze lijkt goed op weg, totdat haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten. Het duurt niet lang voordat een roddelblad vervolgens negatieve stukken begint te schrijven.

Als de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) in haar leven komt, wordt het er niet makkelijker op. Alhoewel de twee ontkennen elkaar leuk te vinden, spat de aantrekkingskracht er vanaf. Het brengt ze in een onmogelijk strijd waarbij ze moeilijke keuzes moeten maken. Bridgerton komt op 25 december naar Netflix.

Shonda Rhimes

Bridgerton is afkomstig van Shonda Rhimes. Zij is geen onbekende naam. Zo was ze eerder al verantwoordelijk voor Grey’s Anatomy. Na dat succes was ze ook verantwoordelijk voor Scandal en How To Get Away With Murder. Doordat Shondaland, het bedrijf van Rhimes, een exclusieve deal heeft getekend met Netflix mogen we in de toekomst nog meer nieuwe titels verwachten.

Bekijk de teaser van Bridgerton

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?