Laatste nieuws over Netflix

Romantische film Choose Love is interactief: Jij bepaalt wie Cami kiest

De stabiele vriend, degene die is ontglipt of de charmante rockstar. Wie moet Cami kiezen? Het is de inzet van de romantische film Choose Love. En het is een verhaal met een grote twist, want het is namelijk een interactieve film.

Keuzes in je eigen hand

Romantische films zijn er in overvloed, maar vanaf 31 augustus is er dus een nieuwe film te verwachten met een hele nieuwe insteek. Netflix heeft de afgelopen jaren meerdere producties uitgezet waarin je als kijker interactief kunt bepalen wat er gaat gebeuren. Het succes was wisselend, nu komt er dus voor het eerst een romantische film. De grote keuze is, wie moet Cami kiezen. Maar ook in die zoektocht krijg jij de teugels in handen.

Cami heeft drie mannen om haar heen

Cami wordt gespeeld door Laura Marano, eerder al te zien in onder meer The Royal Treatment en The Perfect Date. Nu wordt ze heen en weer geslingerd tussen drie verschillende mannen. Ze ziet het wel zitten in alle drie, maar dat levert ook heel wat kopzorgen op. En die moet jij voor haar gaan oplossen. De trailer is alvast verschenen, waarin ook te zien is wat voor keuzes je zoal voorgeschoteld krijgt.

Bekijk de trailer van Choose Love

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?