Laatste nieuws over Netflix

Rotten Tomatoes geeft deze Netflix-series uit 2020 een 100% score

The Baby-Sitters Club Netflix

Lijstjes zijn er uiteraard in overvloed. Wij hebben zelf de Netflix Top-50 van 2020 gemaakt, terwijl jullie als bezoekers de komende dagen kunnen gaan stemmen op de beste films en series uit 2020. Er zijn ook andere manieren om toppers te ontdekken, bijvoorbeeld door in Rotten Tomatoes te duiken. Dit jaar waren er vier series met een 100% score! Daarnaast nog een aantal met indrukwekkende cijfers. We hebben ze voor je op een rij gezet.

100% score The Baby-Sitters Club

Ann M. Martins geliefde boeken krijgen een moderne update. Deze serie gaat over een groep vriendinnen en hun oppasbureau. Het goed nieuws is dat er ook al een tweede seizoen wordt gemaakt, dus The Baby-Sitters Club gaat nog wel even door!

meer over The Baby-Sitters Club

100% score: Dash & Lily

Nog even blijven hangen in de kerstsferen? Dat kan helemaal met Dash & Lily. Tegenpolen trekken elkaar aan als de cynische Dash en vrolijke Lily elkaar berichten en uitdagingen sturen via een rood boekje dat ze in New York voor elkaar achterlaten.

meer over Dash & Lily

100% score Immigration Nation

Deze zomer verscheen Immigration Nation. Een indrukwekkende documentaireserie die flink wat losmaakte. Toch bleef deze wel redelijk onder de radar van velen en absoluut nog een kijktip. Met uitgebreide toegang tot ICE-operaties en opnames van immigranten gaat deze docuserie in op de hedendaagse Amerikaanse immigratie.

meer over Immigration Nation

100% score Feel Good

Over een serie die behoorlijk onder de radar is gebleven, daar valt Feel Good ook absoluut onder. In maart werden de zes afleveringen gelanceerd en toch vrij verrassend kwam Netflix in december met de melding dat er een tweede seizoen komt. Al is dit wel gelijk het slotstuk. Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde, nieuwe relatie met haar vriendin, die voorheen hetero was.

meer over Feel Good

99% score The Queen’s Gambit

Wat moet er nog gezegd worden over The Queen’s Gambit? De serie staat al drie maanden in alle toplijsten en wil er maar niet uit verdwijnen. Misschien is het meest opvallende nog wel dat de serie géén honderd procent score heeft weten te behalen. In een weeshuis in de jaren 1950 ontdekt een jong meisje dat ze een groot schaaktalent is. Ze wordt onverwacht een ster terwijl ze worstelt met haar verslaving.

meer over The Queen’s Gambit

97% score Ozark

Het derde seizoen van Ozark wordt door velen gezien als het beste seizoen tot dusver. En dat is dan ook te zien aan de score op Rotten Tomatoes. Het begon met Marty Byrde, die als financieel adviseur een rustig leven had tot hij voor een drugsbaas geld begon wit te wassen. Om zichzelf te redden kwam hij met het plan om in de Ozarks miljoenen wit te gaan wassen. Het was het startschot van een wilde rit, waarin zijn vrouw Wendy een steeds grotere stempel ging drukken.

meer over Ozark

97% score Dark

De Duitse serie Dark is misschien wel één van de beste series van Netflix, alleen dit is nog lang niet door iedereen ontdekt. Daarbij komt dat de serie behoorlijk ingewikkeld in elkaar zit met verschillende tijdlijnen, waardoor een jaar wachten op een nieuw seizoen soms een haast onmogelijke taak was. Dat is nu voorbij, want het drieluik is compleet. Tijd om te bingen dus! Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

meer over Dark

97% score The Crown

2020 was misschien toch al wel het jaar van de vrouw als het gaat om series. En daar sloot het vierde seizoen van The Crown naadloos op aan. In de serie wordt uiteraard al het leven van Queen Elizabeth gevolgd, in het vierde seizoen kwamen er twee nieuwe dames in beeld: Margaret Thatcher en Diana Spancer.

meer over The Crown

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?