Laatste nieuws over Netflix

Rowan Atkinson (Mr. Bean) krijgt bizarre rol in Peaky Blinders seizoen 6

Rowan Atkinson zal in het zesde seizoen van Peaky Blinders te zien zijn. De acteur is toch vooral bekend als komiek en zijn meest succesvolle typetje Mr. Bean. Het zal dan ook even wennen zijn in Peaky Blinders om Atkinson te zien als één van de meest gehate mannen die ooit heeft geleefd.

Rowan Atkinson als Adolf Hitler

In Peaky Blinders is Rowan Atkinson namelijk gecast als Adolf Hitler, zo brengen diverse Engelse media. De casting voor het nieuwe seizoen is in volle gang, waarna de opnames vervolgens van start moeten gaan. In het aankomende kalenderjaar wordt het zesde seizoen van de hitserie verwacht. En daarin gaan we dus richting de Tweede Wereldoorlog.

Oswald Mosley

In het vijfde seizoen, dat afgelopen najaar verscheen, was de Britse fascist Oswald Mosley te zien. Hij wordt vermoedelijk de verbindende schakel naar Hitler, aangezien dit in het echte leven ook het geval is geweest. Hitler was aanwezig op de bruiloft van Mosley. Inmiddels is er al best veel bekend over het zesde seizoen. Er wordt namelijk een sprong in de tijd gemaakt naar 1934 en Mosley zal een grote rol vertolken. In 1934 was Hitler inmiddels rijkskanselier.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?