Trailers

Russian Doll met OITNB-actrice op komst

Russian Doll Netflix

De serie Russian Doll verschijnt op 1 februari op Netflix en heeft een bekend gezicht in de hoofdrol. Natasha Lyonne speelt Nadia, Lyonne zijn we in Orange is the New Black gaan kennen als Nicky Nichols. Russian Doll draait om de tijdlus waar Nadia maar niet uit kan komen en wanhopig zoekt om dood te verdrijven.

Groundhog Day en Naked

De beroemdste productie met een tijdlus is Groundhog Day. Bill Murray wordt iedere keer op dezelfde dag wakker en moet verslag doen van Groundhog Day. Hij zoekt wanhopig naar een manier om de ban te breken. Vorig jaar kwam Netflix met een komediefilm: Naked. Hierin werd Marlon Wayans telkens wakker op zijn trouwdag, terwijl hij naakt in een lift van een hotel ligt. Ook aan hem de taak om een manier te vinden om de tijdlus te doorbreken.

Russian Doll: Nadia zit gevangen

In alle gevallen ging het om films, Russian Doll is een serie waarin Nadia na een wilde avond komt te overlijden. Het volgende moment staat ze opnieuw in de wc van de feestzaal. Ze probeert de eerder gemaakte fout te voorkomen, maar het noodlot slaat telkens op een andere manier toe. En ze is niet de enige die dit overkomt. De achtdelige serie verschijnt op 1 februari.

Bekijk de trailer van Russian Doll