Laatste nieuws over Netflix

Ryan Gosling en Chris Evans in The Gray Man: Vanaf juli op Netflix

The Gray Man is de volgende grote film die Netflix gaat lanceren. Onder leiding van de broers Joe en Anthony Russo schittert een topcast van onder andere Ryan Gosling, Billy Bob Thornton, Chris Evans en Ana de Armas vanaf 13 juli in een selectie Nederlandse bioscopen. Negen dagen later zal de thriller ook te zien zijn op Netflix.

Doorgewinterde huurmoordenaar

De film The Gray Man is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Greaney, Joe Russo heeft het daarna onder handen genomen om het te verfilmen. In The Gray Man maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry (Gosling), ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy (Thornton).

Zelf een doelwit

Maar dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen (Evans) heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda (De Armas) schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben… De film zal eerst in een selectie bioscopen te zien zijn, daarna wordt The Gray Man wereldwijd gelanceerd op Netflix. En wel op 22 juli. De eerste beelden zijn alvast verschenen, een trailer zal in de aankomende maanden worden gelanceerd.

Bekijk de eerste beelden van The Grey Man

The Gray Man Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?