Laatste nieuws over Netflix

Sabrina krijgt officiële titel en eerst beelden

Sabrina heeft eindelijk een officiële titel gekregen. De spin-off van Riverdale, waarvan Netflix direct twee seizoenen heeft besteld, had tot dusver alleen een werktitel. Nu is bekendgemaakt dat de serie Chilling Adventures of Sabrina zal gaan heten.

Naam geen grote verrassing

De naam is geen al te grote verrassing, aangezien de strips van de Archie Comics ook The Chilling Adventures of Sabrina heet. Ook zijn de eerste beelden getoond van hoofdpersonage Sabrina, gespeeld door Kiernan Shipka. Ze doet daarin erg denken aan de Sabrina zoals we die kennen rond de eeuwwisseling.

Schijn bedriegt in Sabrina

Van het personage is al eens een serie gemaakt Sabrina, the Teenage Witch. Al had de ‘heks’ magische krachten, het was vooral een vriendelijke familieserie. In de stripverhalen, waar Sabrina onderdeel uitmaakt van het Riverdale universum, gaat het er heel wat pittiger aan toe. Op de foto komt Shipka eveneens over als een vriendelijk en lief meisje, maar schijn bedriegt dus. Wanneer het eerste seizoen zal verschijnen is nog niet bekend, maar inmiddels zijn de opnames dus onderweg. Wel is het al zeker dat er minimaal twee seizoenen komen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?