Laatste nieuws over Netflix

The Spy met Sacha Baron Cohen in aantocht

Sacha Baron Cohen speelt de hoofdrol in The Spy. De miniserie over een waargebeurd verhaal zal op 6 september op Netflix verschijnen. De trailer is nu ook gelanceerd.

Ali G en Borat

Sacha Baron Cohen werd rond de eeuwwisseling wereldberoemd met zijn typetje Ali G. Hiervoor maakte hij diverse programma’s en films. Daarna boekte hij ook een groot succes als Borat in in 2006. Andere typetjes waarmee Baron Cohen bekend werd zijn Brüno en The Dictator.

The Spy op Netflix

In de Netflix-serie The Spy zal Sacha Baron Cohen een serieuzere rol spelen. De miniserie gaat over Eli Cohen, een Israëlische spion die in de jaren zestig actief was Syrië. De spion speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Midden-Oosten.

Gideon Raff

The Spy wordt geschreven en geregisseerd door Gideon Raff en daarmee is de serie in goede handen. Raff is de man achter de succesvolle series Tyrant en Prisoners of War. Op laatstgenoemde serie is Homeland weer gebaseerd. Voor die serie schrijft Raff eveneens mee. Voor Baron Cohen is The Spy een compleet nieuwe uitdaging. Hij is het gewend om als komiek op te treden, maar zal zich in The Spy dus van zijn serieuze kant moeten laten zien.

Bekijk alvast de trailer van The Spy

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?