Laatste nieuws over Netflix

Sacha Baron Cohen (Ali G) grijpt hoofdrol in The Spy

Sacha Baron Cohen Ali G Borat The Spy Netflix

Sacha Baron Cohen heeft weer een hoofdrol te pakken. Dit keer zal hij te zien zijn in de Netflix-serie The Spy. Het is alweer lang geleden voor Baron Cohen dat hij te zien was in een serie, maar voor The Spy keert hij weer terug.

Ali G en Borat

Sacha Baron Cohen werd rond de eeuwwisseling wereld beroemd met zijn typetje Ali G. Hiervoor maakte hij diverse programma’s en films. Daarna boekte hij ook een groot succes als Borat in in 2006. Andere typetjes waarmee Baron Cohen bekend werd zijn Brüno en The Dictator.

The Spy op Netflix

In de Netflix-serie The Spy zal Sacha Baron Cohen een serieuzere rol spelen, is de verwachting. De miniserie gaat over Eli Cohen, een Israëlische spion die in de jaren zestig actief was Syrië. De spion speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Midden Oost, zoals we het vandaag de dag kennen. Wanneer The Spy gereed is voor lancering op Netflix is nog niet bekend. De serie is nu nog in productie.

Gideon Raff

The Spy wordt geschreven en geregisseerd door Gideon Raff en daarmee is de serie in goede handen. Raff is de man achter de succesvolle series Tyrant en Prisoners of War. Op laatstgenoemde serie is Homeland weer gebaseerd. Voor die serie schrijft Raff eveneens. De Israëliër heeft dus vaker verhalen geschreven in dit genre. Voor Baron Cohen is dat een ander verhaal. Hij is het gewend om als komiek op te treden, maar zal zich in The Spy dus van zijn serieuze kant moeten laten zien.