Laatste nieuws over Netflix

Sandra Bullock na Birdbox met nieuwe Netflix-film

Bird Box Netflix Nederland

Sandra Bullock gaat opnieuw aan de slag voor Netflix. De gelauwerde actrice scoorde een grote hit met Birdbox. Nu komt er een nieuwe thriller, het project heeft vooralsnog geen titel.

Unforgiven

Wel is duidelijk waar de film over zal gaan. In 2009 werd de Britse miniserie Unforgiven geschreven door Christopher McQuarrie. Van deze serie zal nu een film worden gemaakt, waarin Bullock de hoofdrol zal vertolken. McQuarrie is bekend als de regisseur van de Mission: Impossible films.

Zoektocht naar jonge zus

Bullock zal geen liefje zijn in de thriller. Ze heeft namelijk twee agenten vermoord en moet daarvoor de gevangenis in. Vijftien jaar lang zit ze achter de tralies, tot ze wordt vrijgelaten. Dan heeft ze maar één doel: haar jongere zus vinden. De Duitse Nora Fingscheidt is gecontracteerd om de regie te verzorgen. Wanneer de film zal verschijnen is nog niet bekend.

Birdbox

In 2018 scoorde Bullock op Netflix een grote hit met Birdbox. De film werd met een 6,6 op IMDb na ruim 230.000 stemmen niet hoog beoordeeld, maar werd wel een flinke hype. In de eerste vier weken na de release was Birdbox al tachtig miljoen keer beken op de streamingdienst.

8 films om dit najaar naar uit te kijken

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?