Laatste nieuws over Netflix

Santa Clarita Diet gecanceld

Santa Clarita Diet is na drie seizoenen gecanceld. De serie zal niet meer terugkeren voor een vierde seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft er namelijk een punt achter gezet. Dit heeft Netflix in een verklaring laten weten.

Drew Barrymore is een zombie

De komedieserie met Drew Barrymore en Timothy Olyphant was even hilarisch als bizar. Ze spelen Sheila en Joel Hammond, een niet al te succesvol makelaarskoppel. Op een dag gaat het echter totaal mis met Sheila en braakt ze alles uit dat mogelijk is. Vanaf dat moment heeft ze alleen nog maar trek in vlees, mensenvlees. Sheila is een zombie geworden en haar gezin besluit haar samen met de buurjongen te gaan helpen. De ‘zombiekomedie’ kreeg in maart een derde seizoen, het blijkt de laatste te zijn geweest.

De eerste ‘zom-com’

“De wereld had nog nooit ‘zom-com’ meegemaakt tot Santa Clarita Diet. We zijn bedenker Victor Fresco veel verschuldigd voor het idee. Daar kwam nog eens bij dat de fantastische Drew Barrymore en Timothy Olyphant er totaal voor zijn gegaan. Ze hebben Sheila en Joel Hammond echt tot leven gebracht, terwijl er één eigenlijk niet levend was. We willen de hele crew bedanken voor drie hilarische seizoenen, die de Netflix-kijkers in de komende jaren nog kunnen ontdekken.”

Dankbaar voor de kans

Ook bedenker Fresco heeft een verklaring afgegeven. “De relatie tussen Sheila en joel was een inspiratie om te schrijven en te kijken. Ze waren ontzettend grappig. Met de acteurs werken was een fantastische ervaring. Ik zal altijd dankbaar zijn dat Netflix de serie een kans heeft gegeven. Ze waren altijd positief en gaven ons support. Helaas hield dat vandaag op. We zullen het missen, maar zijn ook trots op het werk dat gedaan is.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?