Laatste nieuws over Netflix

Santa Clarita Diet krijgt derde seizoen op Netflix

Santa Clarita Diet seizoen 2 Netflix (1)

Drew Barrymore is nog lang niet uitgegeten, want Santa Clarita Diet krijgt minimaal een derde seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft dit nieuws dinsdag naar buiten gebracht. De zombiekomedie keert in 2019 terug voor de derde campagne.

Drew Barrymore transformeert in een zombie

De serie met Drew Barrymore en Timothy Olyphant heeft een zeer bizar verhaal. Sheila, gespeeld door Barrymore, transformeert in een zombie en heeft daarom de hele dag trek in bloed. Mensenbloed. Ondertussen probeert het gezin zo normaal mogelijk te functioneren en is het koppel ‘gewoon’ actief als makelaar. In het tweede seizoen kwam er juist op dit vlak concurrentie in hun wijk.

In twee seizoenen pas een maand verhaal verteld

Het verhaal is nog lang niet klaar, zo liet showrunner Victor Fresco al weten rondom de lancering van het tweede seizoen. Dit was in maart en Netflix heeft slechts twee maanden nodig gehad om te besluiten om een derde seizoen van Santa Clarita Diet te bestellen. Daar kan snel aan gewerkt gaan worden, want Fresco liet aan The Hollywood Reporter weten dat hij al bezig was met schrijven. “Er zijn altijd meer verhalen. Het eerste en tweede seizoen vond allebei plaats in een tijdsbestek van telkens twee weken. Met pas een verhaal van een maand is er dus nog heel veel te vertellen.”

Wachten op 2019 voor vervolg Santa Clarita Diet

Het derde seizoen van Santa Clarita Diet zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen van ongeveer dertig minuten. Een releasedatum is er nog niet, het enige dat wel direct naar buiten is gebracht is dat de het derde seizoen in 2019 zal verschijnen. Het nieuws komt een paar dagen nadat een andere komedieserie is stopgezet. Unbreakable Kimmy Schmidt keert na het vierde seizoen alleen nog mogelijk terug met een afsluitende film.