Trailers

Santa Clarita Diet seizoen 3: Echte liefde vergaat niet?

Het derde seizoen van Santa Clarita Diet staat voor de deur en Netflix heeft dan ook de trailer gelanceerd voor de nieuwe episodes. Drew Barrymore keert terug als de mensetende Sheila Hammond, voor heel wat hilarische situaties.

Getransformeerd tot zombie

De subtitel van Santa Clarita Diet seizoen 3 is ‘Echte liefde vergaat niet?’. Sheila Hammond (Barrymore) en Joel (gespeeld door Timothy Olyphant) steunen elkaar al twee seizoenen door dik en dun. De serie opende ermee dat Sheila opeens was getransformeerd tot zombie en de hele dag verlangde naar bloed.

Is Sheila onsterfelijk geworden?

Sheila en Joel probeerden dit angstvallig geheim te houden, waardoor ze hun gezin op ‘normale voet’ lieten door functioneren en ook hun werk als makelaar mocht er niet onder lijden. Maar wat toen er in het tweede seizoen opeens concurrentie op hun vakgebied kwam? Het derde seizoen draait vooral weer om Sheila en Joel zelf, want heeft Sheila te horen gekregen dat ze onsterfelijk is? En wil ze eeuwig door met Joel?

Derde seizoen Santa Clarita Diet

Op vrijdag 29 maart komen alle afleveringen van het derde seizoen van Santa Clarita Diet op Netflix. We kunnen ons nu alvast voorbereiden met deze, zoals altijd, bloederige trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?