Laatste nieuws over Netflix

Santa is coming! The Christmas Chronicles 2 in november op Netflix

Netflix kondigde in september de allereerste kerstfilm van 2020 aan. The Christmas Chronicles was twee jaar geleden een groot succes en een vervolg kon dan ook niet uitblijven. Dit najaar kunnen we opnieuw met de Kerstman op pad, die hulp krijgt van zijn vrouw. De officiële trailer is inmiddels gelanceerd.

Kurt Russell en Goldie Hawn

Netflix heeft de releasedatum aangekondigd, want op woensdag 25 november zal The Christmas Chronicles 2 worden gelanceerd. Dit is geen toevallig gekozen datum, een dag later is het in de Verenigde Staten namelijk Thanksgiving. Zo trapt deze film de feestperiode af in Amerika. Kurt Russell zal opnieuw in de huid kruipen van de kerstman. Goldie Hawn was in de eerste film alleen in de laatste scene te zien als zijn vrouw.

De kerstman is betrapt

Er werd daarmee al gelijk gehint op een grotere rol voor Hawn in het vervolg en dat blijkt het geval. Bij de bekendmaking van de releasedatum heeft Netflix ook gelijk wat korte beelden getoond. Daarin zien we het dorp waarin de Kerstman leeft en dit blijkt eigenlijk allemaal te zijn gebouwd door zijn vrouw. In de eerste film van The Christmas Chronicles zijn er twee kinderen die de Kerstman betrappen als hij cadeautjes onder hun kerstboom zet. De verstoppen zich in de slee en dat is het vertrekpunt van een dolle rit. De slee stort namelijk neer, de Kerstman komt zelfs nog in de gevangenis terecht en het Kerstfeest lijkt helemaal in de soep te lopen.

Bekijk de eerste beelden van The Christmas Chronicles 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?