Laatste nieuws over Netflix

Script Outlander seizoen 6 verschenen: van passie tot twists

Het wachten op het zesde seizoen van Outlander is in volle gang. Het wachten wordt enigszins verzacht met een nieuws bericht van Entertainment Weekly. Het medium heeft namelijk een blik mogen werpen op een deel van het script van een aflevering van het zesde seizoen van de serie.

Christie familie

Op de pagina die het eerdergenoemde medium onder ogen heeft gekregen, bespreekt Claire en Jamie Fraser de aankomst van de conservatieve Christie familie, bestaande uit Tom en zijn twee kinderen Allan en Malva. “We wilden in de eerste aflevering komen en je echt achtergrondinformatie geven over die relatie. Er is een veronderstelling dat alle Jamie’s Ardsmuir mannen mensen zijn waar hij een goede band mee heeft en die tegen hem op kijken, maar dat is misschien niet het geval”, liet uitvoerend producent Matthew B. Roberts daarover weten.

Liefdesscène

Uit het script blijkt dat de discussie niet veel later ook leidt tot een gepassioneerde liefdesscène. Voor nu staat de release van Outlander seizoen 6 gepland voor begin 2022 bij Starz. Daarna zullen we nog een tijdje moeten wachten tot de afleveringen ook worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat zesde seizoen gaat ook interessant worden voor Jamie en Claire, verklapte uitvoerend producent Maril Davis. “Jamie en Claire blijven denken dat zij veilig zijn op Fraser’s Ridge, maar in seizoen 6 vragen we ons af: “Wat doe je als je thuis je tegen je keert? We zien hoe dat gebeurt in hun eigen achtertuin.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?