Laatste nieuws over Netflix

Seinfeld komt wereldwijd naar Netflix

Seinfeld Netflix

Netflix heeft de komst van Seinfeld aangekondigd. Eén van de meest legendarische sitcoms uit de geschiedenis zal wereldwijd op de streamingdienst te zien zijn. Het enige is dat er nog wel even gewacht zal moeten worden… tot 2021!

Jerry, Elaine, George en Kramer

De serie Seinfeld draait om een apart kwartet in New York. Jerry Seinfeld bedacht de serie samen met Larry David, de verhalen zijn deels geïnspireerd op hun eigen leven. Seinfeld speelt zichzelf, terwijl het personage George eigenlijkj Larry moet voorstellen. De verhalen spelen zich af in New York, met naast Jerry zijn gestoorde buurman Kramer (Michael Richards) en vrienden George (Jason Alexander) en Elaine (Julia Louis-Dreyfus).

180 afleveringen Seinfeld

In totaal zijn er liefst 180 afleveringen gemaakt van Seinfeld, verdeeld over negen seizoenen. De serie liep van 1989 tot en met 1998 en alle episodes zullen over anderhalf jaar op Netflix verschijnen.

Nog wel even wachten

De Emmy Award-winnende serie zal vanaf 2021 wereldwijd te zien zijn op Netflix. Dit is voor de streamingdienst het antwoord op het verdwijnen van Friends. Deze serie zal namelijk in de Verenigde Staten vanaf het komende jaar niet meer te zien zijn. Netflix daarnaast al samen met Seinfeld. Zo maakte hij de comedyspecial Jerry Before Seinfeld en kreeg Comedians in Cars Getting Coffee nieuwe afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?