Laatste nieuws over Netflix

Seinfeld komt dit najaar wereldwijd naar Netflix

Netflix heeft de komst van Seinfeld officieel aangekondigd. Eén van de meest legendarische sitcoms uit de geschiedenis zal wereldwijd op de streamingdienst te zien zijn. In 2019 kwam de aankondiging al en werd gelijk gemeld dat het in 2021 zover zou zijn. Lang werd gedacht aan 1 januari, het bleek toch een stukje later te zijn.

Jerry, Elaine, George en Kramer

De serie Seinfeld draait om een apart kwartet in New York. Jerry Seinfeld bedacht de serie samen met Larry David, de verhalen zijn deels geïnspireerd op hun eigen leven. Seinfeld speelt zichzelf, terwijl het personage George eigenlijkj Larry moet voorstellen. De verhalen spelen zich af in New York, met naast Jerry zijn gestoorde buurman Kramer (Michael Richards) en vrienden George (Jason Alexander) en Elaine (Julia Louis-Dreyfus).

180 afleveringen Seinfeld

In totaal zijn er liefst 180 afleveringen gemaakt van Seinfeld, verdeeld over negen seizoenen. De serie liep van 1989 tot en met 1998 en alle episodes zullen op Netflix verschijnen. Dit is door de streamingdienst aangekondigd door middel van onderstaande filmpje. De wereldwijde lanceringsdatum liet namelijk lang op zich wachten. 1 oktober is de datum dat Seinfeld in zijn volledigheid te zien zal zijn op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?