Laatste nieuws over Netflix Trailers

Seizoen 2 Better Call Saul is aanstaande op Netflix

Better Call Saul seizoen 2 Netflix

Dinsdag 16 februari begint Better Call Saul seizoen 2 eindelijk op Netflix. Het eerste seizoen van de spin-off van Breaking Bad werd een groot succes, maar veel vragen waren nog onbeantwoord. Het was daarom geen verrassing dat er een tweede seizoen over advocaat Jimmy McGill, zijn daadwerkelijk naam, zou komen.

Net als vorig jaar wordt er vanaf 16 februari iedere dinsdag een nieuwe aflevering van Better Call Saul op Netflix geplaatst. Dit gaat tien dinsdagen door. In de Verenigde Staten is BCS iedere maandag te zien bij televisiezender AMC en een dag later is diezelfde aflevering wereldwijd exclusief bij Netflix te zien. Omdat de rechten in Amerika bij AMC liggen wordt er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd, en verschijnt het complete seizoen niet in één keer op Netflix, zoals we inmiddels een beetje gewend zijn met bijvoorbeeld House of Cards.

Jimmy McGill groeit steeds meer naar Saul Goodman

Voor wie het eerste seizoen niet gezien heeft en Saul Goodman alleen kent van Breaking Bad: Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad en draait dus volledig om het leven van Saul Goodman en dan wel het leven dat hij had vóór hij in contact kwam met Jesse Pinkman en Walter White. In Breaking Bad is Saul Goodman de louche advocaat, maar hoe is hij zo geworden? In het eerste seizoen van Better Call Saul zie je hem langzaam de transformatie maken naar de onbetrouwbare advocaat.

In vergelijking met Breaking Bad valt het in seizoen één van Better Call Saul allemaal wel mee wat Jimmy uitspookt. De makers hebben de tijd genomen om te vertellen waarom Jimmy heeft besloten om criminelen bij te staan. Natuurlijk heeft dat te maken met het karakter van Jimmy, maar ook de buitenwereld heeft hem als het ware die richting ingeduwd, zo is te zien. In seizoen twee van Better Call Saul zullen steeds meer van de louche Saul Goodman gaan zien, zo blijkt ook uit de eerste beelden en de slogan van seizoen twee: the truth is how you look at it.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?