Laatste nieuws over Netflix

Seizoen 2 van GLOW aangekondigd door Netflix

GLOW seizoen 2 is besteld door Netflix. Dat maakte de streamingdienst vrijdagochtend bekend. Net als het eerste seizoen over de Gorgeous Ladies of Wrestling zal het tweede seizoen ook uit tien afleveringen bestaan. Een releasedatum is nog niet gecommuniceerd.

1985, Los Angeles

GLOW speelt zich af in 1985, in een tijd waarin worstelen een zeer populaire sport was, met name in Los Angeles. Echter, met name bij de mannen. Als tegengeluid werd GLOW opgericht en ook het vrouwenshowworstelen bleek een succes. Door Jenji Kohan werd hier een komedieserie over gemaakt.

Kohan boekte eerder al succes met Orange is the New Black voor Netflix en schoot ook raak met GLOW. Alison Brie speelt de hoofdrol in de serie. Eigenlijk is Ruth actrice, maar ze heeft moeite om ergens aan het werk te komen. Als ze een uitnodiging krijgt om auditie te doen voor GLOW gaat ze hier op in, maar komt ze in een totaal andere wereld terecht dan ze vermoedde.

GLOW seizoen 2 op Netflix

GLOW seizoen 2 zal vermoedelijk in 2018 op Netflix verschijnen. Over een releasedatum is echter nog niet gecommuniceerd door Netflix. Wel maakte het Amerikaanse bedrijf bekend dat er wederom tien nieuwe afleveringen opgenomen zullen worden. De buitenbeentjes die meewerkten aan de eerste TV show van het vrouwenshowworstelen zullen zich in seizoen 2 van GLOW weer verzamelen. In de wereld kan het er zeer hard aan toe gaan, maar tegelijkertijd is GLOW een serie met een zacht karakter, met ruimte voor een flinke dosis humor.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?