Laatste nieuws over Netflix

Seizoen 2 Sense8 bevestigd door Netflix

Sense8 Netflix Original

Er komt officieel een tweede seizoen van Sense8. De geruchten over een tweede reeks van de Netflix Original serie ging al enige tijd rond, maar nu is het nieuws dus officieel bevestigd door Netflix, met een filmpje van de hoofdrolspelers.

Sense8 is de meest originele Netflix Original-serie tot nu toe. De schrijvers hebben voor acht verschillende verhaallijnen gekozen, die tegelijkertijd ook weer veel met elkaar te maken hebben. Deze opzet bleek erg succesvol, want op IMDb scoort Sense8 een uitstekende 8.5. Eén ding was echter duidelijk na het eerste seizoen. Nog lang niet alle vragen zijn beantwoord, nog lang niet alle verhaallijnen zijn uitgewerkt. Er is dus voldoende ruimte voor een tweede seizoen en deze komt er nu dus ook.

Sense8 seizoen 2 in de maak

De schrijvers van Sense8 hadden tijdens de Television Critics Academy (TCA) al laten weten dat er, als het aan hun lag, een tweede seizoen zou komen van Sense8. Zij wachtten echter op groen licht van Netflix en dat hebben ze nu dus gekregen. Wanneer seizoen 2 van Sense8 op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Aan het eind van het filmpje is te zien ‘coming soon’. Doorgaans worden nieuwe seizoenen van een serie echter één jaar later gelanceerd en dat is ergens in juni 2016.

Lees hier meer over Sense8

Aankondiging seizoen 2 Sense8

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/NetflixNederland/videos/vb.450472401727628/807825359325662/?type=2&theater/” width=”650″/]

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?