Laatste nieuws over Netflix

Seizoen 3 House of Cards komt er ook!

Volgende week vrijdag is het eindelijk zover. Dan kan iedere liefhebber van de Netflix serie House of Cards genieten van het tweede seizoen. Voor wie bang is dat er daarna een einde komt aan deze serie is er goed nieuws. Er komt namelijk ook een seizoen 3.

The Hollywood Reporter meldde dit, maar ook actrice Robin Wright die de hoofdrol van Claire Underwood speelt bevestigde dit tegenover The Wrap. “We zullen snel beginnen met de opnames voor seizoen drie.”

Het is ook vrij logisch dat de serie voorlopig nog geen einde kent. Het is een door Netflix geproduceerde serie die dus alleen bij de VOD-dienst te zien is. House of Cards is een doorslaand succes en sindsdien kan Netflix bij een groot deel van de abonnees niet meer stuk. Het is de dienst er daarom veel aan gelegen om deze succesvolle serie voor te laten bestaan.

Behalve House of Cards zijn er meer Netflix Originals. Orange is the New Black, Arrested Development en Hemlock Grove worden door Netflix zelf geproduceerd en ook deze series doen het goed. In de toekomst kunnen we ook meer Netflix Originals verwachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?