Laatste nieuws over Netflix

Seizoen 3 van Dynasty in mei eindelijk te zien op Netflix

Het derde seizoen van Dynasty is eindelijk aangekondigd door Netflix. De rechten van de serie zijn sinds afgelopen zomer iets veranderd voor de streamingdienst, waardoor het langer wachten was dan gepland. In mei is het dan toch eindelijk zover.

Niet meer wekelijks te zien

De eerste twee seizoenen van Dynasty waren wekelijks te zien op Netflix. Daarmee liep de serie tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten op The CW. De deal tussen Netflix en The CW liep afgelopen zomer alleen af, en zo zijn de afspraken dan nu ook anders. De lopende series zullen wel op de streamingdienst blijven verschijnen, maar niet meer automatisch wekelijks.

Dynasty seizoen 3 sneller door coronavirus

Dat is voor onder meer Riverdale nog wel het geval, maar dus niet meer voor Dynasty. Zo was het afgelopen jaar dus wachten tot het seizoen eindelijk afgerond zou zijn. Door het coronavirus is dit zelfs sneller dan gepland. De serie zou doorlopen tot juni, maar de laatste afleveringen zijn niet meer opgenomen. Zo zal Dynasty seizoen 3 vanaf 23 mei in zijn geheel te zien zijn op Netflix, al zal het slot van het seizoen dus anders zijn dan oorspronkelijk gepland. Het is nog niet duidelijk of dat deze afleveringen later nog worden gedraaid, of dat dit in het vierde seizoen zal worden verwerkt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?