Laatste nieuws over Netflix

Seizoen 4 en 5 The Americans plotseling van Netflix verdwenen

The Americans seizoen 4 en 5 zijn sinds 1 juni plotseling niet meer te vinden op Netflix. Buiten brandt dan wel de zon, bij ons regent het vragen waar deze Amerikaanse serie is gebleven. We hebben dan ook navraag gedaan bij Netflix zelf en de streamingdienst kwam met een duidelijk antwoord.

Rechten verlopen

De rechten van The Americans heeft Netflix nog wel in het bezit, maar de expliciete rechten van seizoen 4 en seizoen 5 van The Americans is verlopen. Deze zijn ook niet verlengd, waardoor de seizoenen van de serie zijn verwijderd. Netflix laat weten dat op dit moment het niet duidelijk is of deze alsnog zullen worden verlengd, alleen dan zullen de ontbrekende seizoenen van The Americans weer terugkeren.

Russische spionnen

Het vooruitzicht is echter niet al te gunstig, zo is The Americans vrij recent in België volledig van Netflix verdwenen. The Americans draait om Philip en Elizabeth Jennings. Een op het eerste oog typisch Amerikaans gezin met kinderen, maar het blijken twee Russische spionnen te zijn. Ze voeren diverse klussen uit, dat wordt alleen steeds lastiger als FBI-agent Stan Beeman naast het stel komt wonen. Tegelijkertijd groeien de kinderen op en die beginnen vragen te stellen, waar Philip en Elizabeth ook wel eens twijfelen over hun leven.

Wil jij het direct weten wanneer The Americans seizoen 4 en 5 terugkeert op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?